Ki akarja vezetni a kormány a devizahiteleket az országból


Az a hír járja, hogy ha a Fidesz fog kormányon maradni, akkor a jelzálog alapú devizahiteleket ki fogják vezetni a hitelpiacról teljesen. A részletekről egy frakció helyettes beszélt. Már ebben a kampány ciklusban is tettek lépéseket, ilyen például az árfolyam gát vagy a végtörlesztés. A következő ciklusban azt vennék célba, hogy a megmaradt adósokon is segítenének, körülbelül 4-500 ezer emberről van szó. A megoldás a devizahitelek forintosítása lehet. A Fidesznek érdeke, hogy a bankrendszer stabilizálódjon. A lényeg az, hogy olyan megoldást keresnének, hogy se a bankok se az ügyfelek ne járjanak rosszul.


Tehát ez az egyik dolog amit be szeretne vezetni a kormány kérdés csak az, hogy hogyan fog alakulni az országgyűlési választás és mi lesz a kimenetele ennek az ügynek, hogy ha a Fidesz kerül megint kormányra. Persze ez még a jövő zenéje, de az is kérdéses, hogy mi lesz, ha átalakulás történik a vezetésben, vajon ha egy másik kormány kerül hatalomra, vagy esetleg nem kap 2/3-ot a Fidesz, akkor is ennyire segíteni akarnak-e majd a devizahiteleseken?

Hogy ha még több ezzel kapcsolatos hírről szeretne tudni, akkor jó helyen jár, mivel minden nap friss hírekkel szolgálunk és, hogy ha érdekli ez a téma akkor mindenképpen érdemes visszatérnie, hogy minél többet megtudjon. A friss információk eléréséhez elég, ha gyakran visszatér oldalunkra és már is a kezei között tudhatja a legújabbakat.