Kirándulás Zalakaroson


Zalakaros Zala megyében található, Keszthely és Nagykanizsa között. Idegenforgalmát elsősorban termálfürdőjének köszönheti, amely a gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat egyaránt vonzza évről-évre. Ennek köszönhetően a térség a Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagjává vált.

Ivó turista szemmel


Ez a különös nevű település Hargita megyében található, Zetelakától északkeletre. Innen közelíthető meg a Hargita hegység legmagasabb és egyben legszebb csúcsa, az 1801 méteres Hargita, melyet a székelyek "szent hegyének" is tartanak. Éppen ezért túrázóknak, hegymászóknak tökéletes célpontul szolgálhat ez a csodálatos vidék.

Gyors online megoldások

Kedveli a gyors megoldásokat, és szívesen hívja segítségül a világháló információit, ha tájékozódásról van szó? Ezt most weboldalunk, a businesscity.hu segítségével minden további nélkül meg is teheti, ugyanis azzal a céllal hoztuk létre honlapunkat, hogy a szolgáltatók, vagy termékértékesítéssel foglalkozók, és az irántuk érdeklődők egymásra találhassanak. Ingyenes lehetőséget teremtünk a hirdetésre cégek számára, és legyen szó akár ruházati cikkekről, gyógyászati termékekről, mérnöki tevékenységről, vagy számítógép javításról, nálunk egyszerűen rátalálhat arra, amit keres.

WC dugulásának elhárítása házilag


A WC a duguláselhárítás témában különleges helyet foglal el, mivel itt a dugulást az esetek túlnyomó többségében a csőbe került idegen tárgyak okozzák. Az emberek rengeteg olyan dolgot húznak le a WC-n, dobnak a kagylóba, amely azután a vezetékben megakad, torlaszt képez, és így akadályozza meg a szabad áramlást. Ilyenek lehetnek például a WC-papír tekercsek, a pelenkák, vagy éppen az olyan, napjainkban divatos alkoholos törlőkendők, amelyek a vízben nem oldódnak fel. Nagy mennyiségben ugyanakkor a hagyományos WC-papír is képes arra, hogy dugulást hozzon létre a WC-ben. Éppen ezért a legfontosabb tanács, amit ilyenkor – a jövőre nézve – adni lehet, hogy lehetőleg semmi oda nem illőt ne dobjunk bele és húzzunk le, mert könnyen lehet, hogy viszontlátjuk az egy duguláselhárító szakember kihívását követően, nem kis hercehurca után.